HTML

Elindultam szép hazámból...

"Elindult egyszer világot látni, egy szőke kislány, úgy hívták Anni. Így szólt az apja: Már felnőtt lány vagy,indulj az úton, Áldásom rajtad"

Friss topikok

  • Trichterwinde: Hozzászólok, hogy lehet hozzászólva :) Jól mutatsz ott a bizottságban :) Pussssszi (2008.12.19. 13:02) 7 év után véletlenül átszúrtam a 2. lyukat a bal fülemen...
  • gepárd_: szia drága. ahogy te is tanulás helyett blogoltál, most én is szakdolgozatírás helyett kommentele... (2008.12.05. 13:53)
  • Pillangooo: hmmm az a kocsma bizony az a kocsma:))) hehe a kisalfold egesz jol dolgokrol ir, bar en talaltam o... (2008.11.10. 22:36) ettem quacamoles szendvicset!!!!!!:))
  • Pólya Úr: Ez egy szuper hír (mármint sokminden az írásodban, de most konkrétan a cseppkőbarlangra gondoltam.... (2008.10.22. 08:30)
  • egyszemmeggymag: nem is azért mondtam, hogy mi kell még, hogy miért méltatlankodsz, mert tényleg baromi sokszor has... (2008.10.15. 19:24) szókincs

2008.09.16. 16:35 Pillangooo

elso nap az iskolaban

ami ugye tegnap volt! hat nem vette el a kedvem semmitol, sot!!! volt gyorsan egy kis infoosztas, kepzeljetek fogunk menni berlinbe egy konferenciara novemberben!:) aztan volt 4 ora flamand, ami nekem egyelore nem nehez, mert a nemet miatt ertem, csak hat bonyolult, hogy mindig a nemtre asszocialok, aztan meg angolra kell forditani...de majd belejovok nem aggodom. aztan osszabaratkztam egy lengyel lannyal, aki nayon ari. meg ugy alapvetoleg aranyosak a csoportttarsak, 19 vagyunk ezen a nemzetkozi programon, 19 csaj...;)  a dutchot nagyon elveztem amugy, tok vicces, olyan ez a nyelv, mintha gey kisgyerek kicsit tudna angolul, nemetul, franciaul, es poszen osszekeverne oket...;)  a csoportban vannak bolgarok, spanyolok, torokok, egy lengyel csak, meg szlovenek, meg meg jonnek majd valakik azt hiszem.szal szep vegyes :)))) este atjott hozzank a hazi nenink fia, aki orvos+terapeuta, nagyon jo fej, majd fel akarom kérni hogy jojjon el a pszinapszisra eloadni!:))) (pszichologusnak: a tag ismeri Yalomnak, talalkozott Franklel meg Watczlawikkal, szal nem semmi :) )

ma voltam bent a suliban konyveket megvenni, merthog yitt ugy van mint nalunk a kozepsuliban, hog ykihozzak a konyveket a suliba, es ott olcsobban meg tudod venni! ugyh mar vannak konyveim, jo vastagok;) eszti suliba volt, ugyh delutan setaltam egyet, elmentem a Stadtsparkba, ami egy hatalmas nagy park, toval kacsakkal meg nyuszikkal.

Ja igen ez a varos NYC utan a legnagyobb zsidokozpont a vilagon, s ez a park is tele volt echte zsido setalokkal. nagyon durva mar a kicsi gyerekekben is ugy van megcsinalva a hajuk mint a felnotteknek. szegenynek gondolom meleguk lehet, mert hosszu fekete kabat meg fekete kalap, meg hat az az idiota szakall+ ket logo becsavart tincs elol... hat kisse vicces, de amugy nagyon erdekes latvanyt nyujtottak. atan meg setalgattam csak ugy. ma este valoszinu elmegyunk talakozni mas erasmusos diakokkal. aztan holnap ujra 4 ora dutch, csut meg antwerp tura!

 

pusz

 

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://azancsuse.blog.hu/api/trackback/id/tr16666379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pólya Úr 2008.09.16. 23:11:33

egy dolog nagyon megragadott: hogy néznek ki a zsidó kisgyerekek szakállal? :)

Csillumillu 2008.09.17. 09:50:35

Huh vegre van ujra netem. mikhez kellett konyvet venni? minden targyhoz? Ott amugy milyen az ido, mert itt 3 napja esik..:) nah puszii

Trichterwinde 2008.09.18. 13:56:59

Szia Kistestvérem!
Itt nálunk nagyon hideg van... reggel 8 fok volt... már csizmában vagyok :) Szóval időjárásunk viszonyul Antwerpenhez...Ma is bizti lesétálod a lábad... jó túrázást! Pusssszancs
süti beállítások módosítása