HTML

Elindultam szép hazámból...

"Elindult egyszer világot látni, egy szőke kislány, úgy hívták Anni. Így szólt az apja: Már felnőtt lány vagy,indulj az úton, Áldásom rajtad"

Friss topikok

  • Trichterwinde: Hozzászólok, hogy lehet hozzászólva :) Jól mutatsz ott a bizottságban :) Pussssszi (2008.12.19. 13:02) 7 év után véletlenül átszúrtam a 2. lyukat a bal fülemen...
  • gepárd_: szia drága. ahogy te is tanulás helyett blogoltál, most én is szakdolgozatírás helyett kommentele... (2008.12.05. 13:53)
  • Pillangooo: hmmm az a kocsma bizony az a kocsma:))) hehe a kisalfold egesz jol dolgokrol ir, bar en talaltam o... (2008.11.10. 22:36) ettem quacamoles szendvicset!!!!!!:))
  • Pólya Úr: Ez egy szuper hír (mármint sokminden az írásodban, de most konkrétan a cseppkőbarlangra gondoltam.... (2008.10.22. 08:30)
  • egyszemmeggymag: nem is azért mondtam, hogy mi kell még, hogy miért méltatlankodsz, mert tényleg baromi sokszor has... (2008.10.15. 19:24) szókincs

2008.09.26. 21:54 Pillangooo

heti adag

a heten annyi minden tortent,hogy nem volt idom irni.

no, kedden nincs sulim, ugyhogy elmentunk a divatmuzeumba. a kepeken lathato egy belga tervezoparos idoszakos kiallitasa, nagyon tetszett az egesz. a muzeum nagoyn modern, es csak 1 euroba kerul bemenni ha 25 ev alatt vagy. erdekes, hogy itt mindent ehhez kotnek, nem pedig a diakstatuszhoz, szegény eszti sziv is emiatt, de amikor tudjuk probaljuk megjatszani, hogy o megkapja a 'diakjegyet'. aztan elmentunk mosodaba, hat az nagyon poen volt! van kulon mospor plust oblito automata! nem tartott sokiag csak kb egy orat, vannak kulon szarito gepek amiert kulon fizetni kellett. ott vannak a fotok kozott:) es persze az meberek is itt kedvesek es segitokeszek voltak, es megmutattak hogy kell csinalni. nagyon vicces hogy azert ez nagy varos, s nagyon gyakran elofordul, hogy osszefutunk ismerosokkel, pl a mosodaban is talalkoztunk bnokkel.:)

aztan szerdan volt holland oram reggel, utana meg mentunk a szeomuveszti muzeumba, mert mindne honap utolso szerdajan ingyenes! pfu hat az valami eszmeletlenul jo volt. also szinten modern art, felso pedig a regebbiek,plusz kulon terem a rubenseknek. nagyon nagyon el voltunk ajulva, egeszen hihetetlen a tarlat! majd hazajottunk, hogy megsussuk a kokuszgolyot, mert csutortokon volt a nemzetkozi ebed, ahol megismertuk a mellenk rakott belgat. de errol majd kesobb.

miutan kesz lettunk a kokuszgolyokkal, ami kikialtottunk hivatalos tradicionalis magyar kajanak, ugy gondoltuk hogy ezt meg kell unnepelni, ugyh elmentunk bulizni. egy baromi nagy discoban szerveztek bulit aztan estere. akkor discoban amekkoraban meg soha nem votlam, bar persze gondolom a hajogyari szigeten vannak ekkorak, de en oda meg nem jarok. mindenester kulon busz vitte a helyhez az emebreket, ahol meg kulon egy orat kellett varnunk hogy bejussunk, eleg rablas szinten ment a dolog, mert kellett fizetni belepot, meg ruhatart, meg még a wcert kellett fizetni...szal ide tobbet nem tervezunk  menni, de azert ezt is jo volt latni!:) aztan vicces volt,m mert csut reggel 8kor jott a hazineni, hogy itt a vizvezetkszerelo lecsekkolni a bojlert. na szal alvasrol enniyt... delutan kettoig nem volt vizunk, felettebb boldog voltam... aztan mentunk a Buddy meetingre. hat elso pillanatra anniyra nem volt szimpi a buddym, ugy hivjak hogy Kelly, es ilyen kis metalos a csaj, szal az izlesunk elegge nem egyezo, de aztan olyan kis aktiv hog yegesz megkedveltem. tok jo kajak voltak, plsuz az egesznek olyan nagyon jo hangultata volt, ja es kokuszgolyo osztatlan sikert aratott! egybol elfogyott es mindenki agyon dicserte!:)a kajalas utan, ahol osszeettem egy kontinensnyi kajat, mentunk a Studayre, ami vmi egeszen hihetelen volt. visszahoztam festivalozo enemet;) nagy placc, tobb szinpad koncertek:) plusz tobb ezer diak!!!:):) ja es tok jo volt, mert osszefutottam azokkal a belgakkal, akikkel a hetfoi oran dumaltam, es anniyra aranyosak voltak, ok vettek eszre es odajottek dumalni! :))) tisztara fel voltam dobva. itt olyan 8 ig maradtunk, aztan mentunk tovabb az esti coctailpartyra.

kedves pszinapszis szervezo barataim figyelmebe ajanlom a kovetkezo, szrtm roppant frappans es vicces tarsasag osszehozo otletet:

amikor beleptunk a pubba, minden lany kapott egy anyacsavart, minden fiu pedig egy csavart. no es gondolom minenki vagja, hogy az volt a feladat hogy este vegere talad meg a parodat, es akkor kaptal ajandekba egy coctailt!  nagyon poen volt! bar az en parom egy eleg proszto spanyol fiu volt, aki nem igazan akart ismerkedni, de ez tok lenyegtelen, mert mindenki poenra vette - s szrtm ilyen dolgokkal lehetne erositeni a stabok kozti kommunikacoit! ;)

ma pihiztunk, meg voltunk bevasarolni, meg rakodtunk. holnap megyunk bruggeba, meg ha van idonk a tengerhez.van egy spanunk, akinek van kocsija, ugyh tudunk menni kocsival:)))

szoval minden valtoztalanul nagyon nagyon szuper.esztivel nagyon jol kijovunk egymassal:)

a kepeken lathato egy pici egerke, vele az utcan talalkoztunk, nagyon kis aranyos volt.

a bulikon minidg kapunk erasmus pecsetet, s imadom azt az erzest, amikor ranezek a kezemre es ra van irva hogy erasmus. meg minidg nem nagyon hiszem el hogy ezek a dolgok mind velem tortennek.

pusszi

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azancsuse.blog.hu/api/trackback/id/tr79683753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása