HTML

Elindultam szép hazámból...

"Elindult egyszer világot látni, egy szőke kislány, úgy hívták Anni. Így szólt az apja: Már felnőtt lány vagy,indulj az úton, Áldásom rajtad"

Friss topikok

  • Trichterwinde: Hozzászólok, hogy lehet hozzászólva :) Jól mutatsz ott a bizottságban :) Pussssszi (2008.12.19. 13:02) 7 év után véletlenül átszúrtam a 2. lyukat a bal fülemen...
  • gepárd_: szia drága. ahogy te is tanulás helyett blogoltál, most én is szakdolgozatírás helyett kommentele... (2008.12.05. 13:53)
  • Pillangooo: hmmm az a kocsma bizony az a kocsma:))) hehe a kisalfold egesz jol dolgokrol ir, bar en talaltam o... (2008.11.10. 22:36) ettem quacamoles szendvicset!!!!!!:))
  • Pólya Úr: Ez egy szuper hír (mármint sokminden az írásodban, de most konkrétan a cseppkőbarlangra gondoltam.... (2008.10.22. 08:30)
  • egyszemmeggymag: nem is azért mondtam, hogy mi kell még, hogy miért méltatlankodsz, mert tényleg baromi sokszor has... (2008.10.15. 19:24) szókincs

2008.10.02. 22:04 Pillangooo

tudom hogy mar reg nem irtam de szerencsere elegge el vagyok havazva annyi minden jo dolog tortenik!!! igyekszem osszekapni magam s szepen sorjaban leirni.

szoval a hetfoi oram nagyon jo volt!!!itt cska mi vagyunk, nemzetkozi diakok, s arrol fogunk tanulni hogy mukodik itt a pszichologia. 3x fogunk menni terepre, egyzser pszichiatriara, aztan egy suliba, majd egy ceghez. elotte mindegyik teruletrol lesz egy orank, utana pedig kozosen megvitatjuk a latott dolgokat, s aztan irni kell rola egy beadandot. ami perzse nem kell kinyomtatni, merthat ovjuk a fakat, meg esoerdoket alapon, itt mindennek helye van. van egy kulon rendszer a suli honlapjan belul, ahova majd fel kell toltenunk. ezen a rendzseren megtalahato az osszes diavetites amit az oran vetitenek nekunk, nem am ugy mint nalunk hogy konyorogni kell a diakert... aztan beszelegttunk arrol, hogy kinel hogy vam a suli meg iylenek, nagyon jo  volt. aztan tegnap volt meg egy szenzacios orak, amit nem tudom vmi olyasminek forditanam magyarul, hogy megoldas fokoszu terapia. a bacsi vmi hihetetlen volt!!!:)) dupla ora volt, s a masodik ora mar gyakorlatokat csinlatunk, el kellett jatszani egy komplett pszichologusos szituaciot, hihetetlenul jo volt!!! be voltunk osztva csoportokba, ah nagyon elvezte mindenki!!!

a buddym, a Kelly meg egesz heten irt meg hivott hogy csiblajunk egyutt programot, egeszen le vagyok hulve. ugyhogy holnap megyek hozzajuk, mert az anyukaja csinla vmi sminkes bemutatot;) mondanom sem kell hogy felcsigazott a dolog! ugyhogy holnap este ide megyek. aztan tervezzuk, hogy elmegyunk szombaton Gentbe!

ma pihentem, nem volt semmi kul.holnap lesz ket oram, abbol az egyik a holland.sajnos most mar nem lesz ilyen gyakorisaggal holland amit ennagoyn sajnalok, mert egyelore olyna sok mindent nem tanultunk.

ja igen. vasarnap este voltam a torok bnovel, meg a szloven szomszedommal egy ramadan banzajon. mert beszelgettun a Saadettel arrol, hogy engem erdekel az o kulturajuk, es hogy alap dolgokon kivul nem tudok sok mindent. amig tartott a ramadan, ugye ok nem esznek amig fent van a nap, csak este. es a ramadan 4 hetvegen fel volt allitva egy ramadan sator,ahol ingyen ettek ittak az emebreke. s mi ide mentunk. hat egy kicist be voltunk parazva, hogy rank rank van irva hogy baromira nem vagyunk muszlimok, es hogy hat mi hogy lesz. de hat halljatok, eszmeletlen volt. megerkeztunk, odajott egy gyonyoru lany, szerzett nekunk helyet, aztan lerakott elenk egy rakat kajat:)) hihetetlenul kedvesek es aranyosak voltak, mindneki! ettem olyan echte isteni torok baklavat hogy huuuu!!!szal nagyon jol ereztuk magunkat, kicist beleoolvatsam ott egy Koranba. erdekes ez a kultura, egyik nap beszelgettem az egyik olyan csoptarsunkkal, aki hord kendot, hogy miert hordja, meg o teljesen tartotta a ramadant, Saadet bnom elegge a liberalis muszlimok koze tartozik, nem nagyon tart be ilyen kotelezo dolgokat. A Hatice viszont igen, csak nem volt sok idonk beszelgetni, de annyit mondott, hogy igy erzi magat biztonsagban, ha rajta van a kendo... hat nem tudom... vhogy meg mindig nem mult el az a pici fura rossz erzesem amikro ezekre a bokaig bebugyolalt fiatal lanyokra nezek...

kicsit visszfele haladva az idoben, gonodlom neztetek a kepeket, s latajtok hoyg Brugge miylen gyonyoru!!! nagyon beleszerettem, sokat setaltunk. kicsit bonyi volt a helyzet, mert volt egy spanyol lany, aki talakozott ott ismerosokkel, s azt gondolvan hogy a spanyol egy milyen temperamentumos nemzet, hozzajuk csapodtunk. na hat ez rossz  dontes, en meg egy ilyen hezitalo donteskeptelen bandat meg nem lattam... de szerencsrere azert el tudtunk menni csonakazani, amit en nagyon nagyon szerettem volna, juj nagyon jo voltmert csodas volt az ido!!!meg ugye megmasztuk azt a bazi nagy tornyot, benne 366 lepcsovel, s ott talakoztunk egy szekely hazasparral!!!:)))

egyelore alig birom elhinni hogy mar 3 hete itt vagyok. megszoktam mar hogy itt vagyok, de hogy monotonna nem fog valni, az biztos!!!

tot ziens:)

(=pápá)

puszi

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azancsuse.blog.hu/api/trackback/id/tr21693288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása