HTML

Elindultam szép hazámból...

"Elindult egyszer világot látni, egy szőke kislány, úgy hívták Anni. Így szólt az apja: Már felnőtt lány vagy,indulj az úton, Áldásom rajtad"

Friss topikok

  • Trichterwinde: Hozzászólok, hogy lehet hozzászólva :) Jól mutatsz ott a bizottságban :) Pussssszi (2008.12.19. 13:02) 7 év után véletlenül átszúrtam a 2. lyukat a bal fülemen...
  • gepárd_: szia drága. ahogy te is tanulás helyett blogoltál, most én is szakdolgozatírás helyett kommentele... (2008.12.05. 13:53)
  • Pillangooo: hmmm az a kocsma bizony az a kocsma:))) hehe a kisalfold egesz jol dolgokrol ir, bar en talaltam o... (2008.11.10. 22:36) ettem quacamoles szendvicset!!!!!!:))
  • Pólya Úr: Ez egy szuper hír (mármint sokminden az írásodban, de most konkrétan a cseppkőbarlangra gondoltam.... (2008.10.22. 08:30)
  • egyszemmeggymag: nem is azért mondtam, hogy mi kell még, hogy miért méltatlankodsz, mert tényleg baromi sokszor has... (2008.10.15. 19:24) szókincs

2008.10.14. 12:51 Pillangooo

a teljes körű benyomás formálás még mindig nem megy...

meg mindig nem megy, mert még "csak" ( :( ) egy hónap telt el, de ez meg mind kevesnek erzem ahhoz, hogy leirjam, miylen is belgium, és hogy milyenek a belgak. foleg hogy azert az atlaghoz viszonyitva keveset talalkozom belgakkal...:)

most az erkelyemen ulok,marokkoi teat iszom, edith piafot hallgatok,s a hamarosan megerkzeo biciklimrol almodom:) tombol az indiannyar, s egyszerre szeretnek mindnet es semmit csinalni. ja s nem mellesleg tanulnom kene, amit amint egy ezt megirtam meg is fogok tenni. jellemeznem kell kolunbozo szempotnok szerint a MAgyar Pszichologiai tarsasagot.

na vegre tortent vmi negativ dolog is, igy teljes az elet. csutortkokn az elso group meetingunk utan, ami jol sikerult, bar inkabb ismerkedos beszelgetesnek hivnam, mint kokemeny munknak;), elmentunk bulizni,  aztan a bulihyeln sikeresen elloptak a kabatomat es a pulcsimat... ezen azert elegge kibuktam, mert egyzsreuen nem tdom elkpzelni, hogy vki felelt penteken es nyugtazta hogy van egy uj szep kabatja,es jaj de szep az elet. de a buli amiugy jo volt, nagyon kedveesek ezek a belga csoptarsak, szeretek veluk lenni.

 

az elso rezst meg delutan irtam,most mar est evan, csak abba kellett hagynom, mert hivtak es rohantam es megvannn aaaa bringam!!! ugyhogy hazabringaztunk az esztivel az Ikeatol, az volt jo tempoban (szaguldoztunk a bicikliuton:)) ) kb 25 perc, aztan delutan mentem a egy magyar lanyhoz, mert kozosen kell csinalnunk az egyik orara Magyarorszagprofilt, es mar oda is bringaval mentem, hat valami nagyon szuper volt!!! mindehol tutiszupi bicikli ut, minden autos figyeli a bicikliseket, mondjuk en i snagyon figyelem az autosokat, es egyket lampanal meg ilyennel meg teljesen voltam kepbe, hogy mit kell csinalni, de mindent megoldottam!!:)) meghat anyaek annyi cumor kuldtek, hogy huhaaa:)) ma mar abbol foztunk vacsit!:))) ugyhogy nagyon szuper!!!

penteken este elm,entunk a maltai vacsira, ami nagyon nagyon szupi volt!!! foztek ket fele tezsta az egyik inkabb olasz volt, a masik viszont maltai, fenyomaggal, paradicsommal, fetasajttal, meg olivaval - nagoyn finom volt!!!:))) ott volutnk kb hajnali egyig, szeretem ezeket a maltaiakatz! megbeszeltuk a Jonnal, hogy o jon a szigetre, utana meg mi megyunk veluk vissza Maltara:))))))

aztan szombat reggel mentunk piacolni, amit latni lehet a kepeken, surges forgas nyuzsges, es rengeteg nemzet:)) marokkoi pitat ettunk ( amiben oliva van meg fuszer, meg olvia, meg szololevelbe tekert rizs, meg mez), es isteni mezes menta teat ittunk hozza:))) a piacon van olasz stnad, meg marokkoi, meg gorog, torok, fullon tengeri kajakkal, meg zoldsegekkel!!! nagyon elveztuk!!!

aztan vettem magamnak uj kabatot, amit nagyon szep:)) hal isten, meg csak az kellett volna, ha nem talalok szepet...utana elmentem a holland bnommel kvni, vegigcsevegtuk a delutant! e

vasarnap elmentunk az allatkertbe, ami nagyon draga volt, de nagoyn szuper!!:))) az ido szuper ugyhogy muszaj kihasznalni, s sok szabadteri programot szervezni!

tegnap voltunk egy pszichiatriai klinikan, ami hathmmm.. engem inkabb egy wellness hotelra emlkeztetett, ahatalmas gyonyoru, zoldovezetben, kulonszobakkal. az elejen kaptunk egy mappaban egy prospektust a klinikarol, aztan bevezettek minket a konferenica terembe ahol powerpointos vetites volt a klinika mukodeserol...ja egy apro rezsletet elfeleljtettem: kaveval teaval es friss peksutivel fogadtak minket:))) aztan bemutattak tobb osztalyt, hat mondanom sem kell, nem igazan hasonlitott az otthoni viszonylatokra...

es ebedet is kaptunk!!!!naracslevel... szal tenyleg hotel feelingje volt a dolognak!

penteken pedig indulunk az Ardennekbe juhejjj!!!:))

pussszii

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://azancsuse.blog.hu/api/trackback/id/tr72713284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyszemmeggymag 2008.10.15. 12:33:32

Nyúl, most komolyan, MI KELL MÉG?
mellesleg nagyon méltányolom, hogy végre Te is a biciklisek táborát gyarapítod-én is!Vivát KétKerék!

Pillangooo 2008.10.15. 16:11:08

ja semmi beka, igazabol csak azon szenvedek hoyg nem tudom atadni azt amit erzek s gondolok az itt lettel kapcsolatban...:)
ma esik...de edes savanyu csirket ettem a menzan ;) kisses
süti beállítások módosítása