HTML

Elindultam szép hazámból...

"Elindult egyszer világot látni, egy szőke kislány, úgy hívták Anni. Így szólt az apja: Már felnőtt lány vagy,indulj az úton, Áldásom rajtad"

Friss topikok

  • Trichterwinde: Hozzászólok, hogy lehet hozzászólva :) Jól mutatsz ott a bizottságban :) Pussssszi (2008.12.19. 13:02) 7 év után véletlenül átszúrtam a 2. lyukat a bal fülemen...
  • gepárd_: szia drága. ahogy te is tanulás helyett blogoltál, most én is szakdolgozatírás helyett kommentele... (2008.12.05. 13:53)
  • Pillangooo: hmmm az a kocsma bizony az a kocsma:))) hehe a kisalfold egesz jol dolgokrol ir, bar en talaltam o... (2008.11.10. 22:36) ettem quacamoles szendvicset!!!!!!:))
  • Pólya Úr: Ez egy szuper hír (mármint sokminden az írásodban, de most konkrétan a cseppkőbarlangra gondoltam.... (2008.10.22. 08:30)
  • egyszemmeggymag: nem is azért mondtam, hogy mi kell még, hogy miért méltatlankodsz, mert tényleg baromi sokszor has... (2008.10.15. 19:24) szókincs

2008.09.22. 21:29 Pillangooo

siesta time

most pihi van, mar nagyon rank fer. kb 17 eves korom ota nem buliztam egymas utan harom nap, de jo votl, csak ezek a pubpok ahol apartyk vannak nagyon ki spicikek es mindig nagyon nagy a tomeg.

na es ma megvolt az elso pszichos oram, ami tok jo volt!!! kb 40en vagyunk, ebbol 16 a nemzetkozi diak, a tobbeik belgak. ez munka es szervezetpszicho kurzus, ahol a felev elso feéebn eloadasok lesznek, egyszer lesz kepzeljetk egy vendeg tanar, aki magyar!!! meg nem tudom ki o, d hat ez tok poen!!! aztan a masosik felevben prezentalni kell:

csoportokra kellett bomlanunk, ugy hogy minden csopiba kellett 2 nemzetkozi diak.en egy szloven lannyal leszek, aki nem mellesleg a szomszedom;) plsuz a egy belga fiu meg egy lany - ja itt vegre vannak pasik is, nemcsak csajok:) szoval az a feladat, hogy el kell keresni egy itteni ceget, ahol legalabb 15e dolgoznak, es ott kell csinalni temaba vago kutatast, nekunk Change Management a temank, meg egyelore nem vagom, hogyez mit takar, mindenestre ebbol kell majd prezentalni a felev vegen,es ez teszi ki a jegyunk 40%at, a 60%at pedig a vizsga. nagyon aranyosnak tunnek a belgak,egybol csereltunk teloszamot,meg emailcimet, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot:) az ora amugy bevezto ora volt, sok minden nem hangzott el, a nagyjat ertettem.

 

holnap pihi nap van, megyunk mosni, aztan meg a divatmuseumba:) szerdan meg olyan nap hogy ingyenes lesz a szepmuveszeti, ugyh a heten muzeum hetet tartok:)

a belga szamom mar el, de mindketto a taskmamban van, mondanom sem kell hogy miylen rohej hogy kettelot nezegetek...;)

+32478686967

 

na pusz

2 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://azancsuse.blog.hu/api/trackback/id/tr43676617

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: savvy fitness 2018.01.13. 16:51:01

Top 5 díszletdramaturgiai zenekari tag, featuring - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chajdu 2008.09.22. 22:00:24

Aniko draga,

most egy szuszra vegigolvastam a teljes eddigi termest. Nagyon orulok, hogy ennyire jo ott, de felmerult bennem a kerdes, hogy Te nem a Csillatol tanultal-e veletlenul helyesen irni? :P Ja, es jelzem, a blogomra meg en is ekezetes betukkel irtam :)
A kepeidet meg nem neztem meg, de ami kesik, nem mulik.

Tovabbi nagyon jo idotoltest innen, a sarkkoron tulrol + sok puszi
Csaba

Csillumillu 2008.09.23. 22:27:24

huh hat ez csucs!! az is h vannak pasik:) meg az is h ennyire gyakorlat orientalt ez a targy s gondolom a tobbi is az lesz!!
most azee irigyellek:)) elvezd ki!:))) puszkooo
süti beállítások módosítása